Kontakt

Adresse
Aller Media A/S
Havneholmen 33
1561 København V

Tlf: 72 34 20 00

Danmarks største kvindestudie

Hos Aller Media har vi arbejdet med kvinder i mere end 140 år og har i 2016 haft de danske kvinder i alderen 18-65 år under luppen i Danmarks mest omfattende kvindestudie lavet i samarbejde med Bauer Media, Matas og Concept.

Studiets resultater er baseret på:

2386 annoncetests, 6 kvindeworkshops, 8 single- og duointerviews, 6 ekspertinterviews, spørgeskema til 2009 kvinder, analyse af digitale adfærdsdata fra 1,4 mio. brugere, content analyser på 1,8 mio. brugere på tværs af sociale medier, 11.330 respondenter fra Indeks Danmark, generel viden fra eksisterende in house-analyser samt tilgængelig forskning og markedsundersøgelser af kvinder som forbrugere.

Vi ligger inde med solid viden inden for områderne: kvinder og kommunikation, krop og skønhed, mad og sundhed, mode og tøjforbrug, bolig og livsstil, statussymboler og normer, relationer og seksualitet. Tag endelig fat i os, hvis du vil vide mere.

Du kan læse artikler omkring kvindestudiets resultater her.

***

For mere information kontakt Senior Strategisk Konsulent, Marianne Ravn 22529486.